B.N.M.H.C. Zwart-Wit Breda

Als lid van Zwart-Wit kunt u terecht bij Doornbos Fysio Groep. Onze sportfysiotherapeuten houden iedere maandag van 08:00 tot 10:00 uur sportspreekuur op onze locatie aan de Abdijstraat 26. U kunt op deze tijd terecht zonder afspraak. Bent u wel in de gelegenheid van te voren even contact op te nemen, dan graag. Hierdoor kunnen wij u, afhankelijk van uw klacht, direct bij de juiste sportfysiotherapeut plaatsen.

Iedere maandagavond van 18:30 tot 19:30 uur zal er een spreekuur gehouden worden in het clubhuis van Zwart-Wit, dit zal in combinatie met praktijk 'Guus van Poppel' worden gedaan. 

Voor een afspraak met onze collega en tevens fysiotherapeut van Zwart-Wit heren 1: Rik van Waes, kunt u te allen tijden bellen naar 076-5720057. Ditzelfde geldt voor een afspraak bij een andere sportfysiotherapeut van Doornbos Fysio Groep.

Bij spoed kunt u Rik ook mobiel bellen op 06-51799314.

Wij zijn als praktijk onder andere gespecialiseerd in het behandelen van sportblesssures, en hebben veel ervaring met (top)hockey. We hebben dan ook een directe lijn met het Amphia ziekenhuis, kliniek Medinova en meerdere medische en para-medische instellingen.

Binnen onze praktijk kunnen wij u meerdere specialisaties bieden om u revalidatie zo snel en effectief mogelijk te laten verlopen, denk hierbij o.a. aan: Dry needling, echografie, Contrex® en de TMG100.

Wij kunnen u de mogelijkheid bieden om meerdere keren per dag langs te komen, dit voor een zo snel mogelijke terugkeer op het hockeyveld.