Wat voor klachten heeft u?

Bij Doornbos Fysio Groep bent u aan het juiste adres voor professionele fysiotherapie in Breda. Ons deskundige team van fysiotherapeuten werkt altijd met een persoonlijk behandelplan, waardoor we u precies de zorg kunnen bieden die u nodig hebt. 

U kunt bij ons terecht voor allerlei mogelijke klachten en blessures zoals:

 • Rugklachten: acute rugklachten (zoals spit of een geblokkeerde rug), chronische rugklachten, specifieke rugklachten (hernia, artrose, ziekte van Bechterew) en rugklachten zonder een specifieke oorzaak. Lees meer over rugklachten. Vaak neemt de David-meetapparatuur een prominente plaats in in het behandeltraject. Deze apparatuur is specifiek ontworpen voor het testen, trainen en revalideren van de hele wervelkolom. 

 • Nekklachten: acute en chronische nekklachten, aanhoudende hoofdpijn. Lees meer over nekklachten.  Vaak wordt in het behandeltraject gebruik gemaakt van David- en de Zebris®-meetapparatuur. De Zebris®-apparatuur meet de bewegingsuitslagen van de nek met grote precisie.

 • Schouderklachten: schouderontstekingen, 'frozen shoulder', inpingementproblematiek (pijnklachten veroorzaakt doordat weefsel zoals bot, spier, pees, slijmbeurs en kapsel in de schouder bekneld is geraakt), instabiliteit en alle andere mogelijke schouderklachten. Met behulp van meetapparatuur zoals de Contrex® kunnen onder meer de kracht en de mobiliteit van de schouder getest worden. Lees meer over schouderklachten.

 • Armklachten: CANS- (complaints of the arm, neck and/or shoulder) en RSI-klachten en allerhande sportletsels zoals een tennis- of golfelleboog. Metingen met bijvoorbeeld de Contrex-apparatuur kunnen onderdeel van het behandeltraject zijn en worden regelmatig gecombineerd met sportfysiotherapie.

 • Knieklachtenalle (sport)letsels. Ook voor revalidatie na onder andere kruisbandreconstructies, meniscusoperaties, artroseklachten en knieprotheses. Door het inzetten van meet- en trainapparatuur die van tevoren wordt ingesteld op een constante snelheid, revalideert u tot op hoog niveau. Ook diverse topsporters revalideerden bij ons.

 • Heuprevalidatie na heupprotheses vanaf de dag na de operatie en sportblessures. De Contrex®-apparatuur kan de beweeglijkheid van de heup direct verbeteren. In de CPM-stand (continious passive motion) kan dit apparaat uw heup onbelast doorbewegen.

 • Bedplassen: kinderen die moeite hebben om zindelijk te worden kunnen bij onze bekkenfysiotherapeuten terecht.
   
 • Algehele revalidatie na een ongeval of bij niet-aangeboren hersenletsel: daarvoor kunt u terecht bij onze specialisten op het gebied van neurorevalidatie.
   

Deze veel voorkomende klachten kunnen u enorm beperken in uw dagelijks leven. Maak daarom snel een intakegesprek met een specialist en laat u informeren over de behandelmogelijkheden. We plannen graag een vrijblijvend intake-gesprek in om de klachten te analyseren en een persoonlijk behandelplan op te stellen. Wij werken vanuit diverse locaties zodat u altijd in de buurt terecht kunt voor fysiotherapie in Breda, Terheijden of Molenschot. Blijf niet met klachten lopen maar bel of mail ons!