Woensdag 6 mei gaven Casper en Yorick een livestream waarin zij kennis deelden over het thuiswerken en hoe je dit het beste kan aanpakken. De hele livestream vind je hieronder! Onder de video vind je verdere informatie met betrekking tot onze aanpak van Burn-out klachten.

Doornbos Health

In samenwerking met het bedrijfsleven werkt Doornbos Health aan de landelijke aanpak van burn-out klachten.

Voor wie?

Deze aanpank is geschikt voor reïntegreerders met burn-out klachten, maar ook voor mensen met langdurige vermoeidheidsklachten die nog niet de juiste balans hebben gevonden. Daarnaast is het ook mogelijk om preventief een consult in te plannen en beginnende burn-out klachten vroegtijdig aan te pakken.

Onze methode

Deze aanpak bestaat vooral uit het versterken van de fysieke en mentale weerbaarheid. Deze twee zijn niet los van elkaar te zien. Doornbos Health gebruikt een methode voor topsporters die het vermogen tot herstel in kaart kan brengen. Deze bestaat uit een rust-/stressmeting en een inspanningstest. 

Bij de rustmeting wordt er gekeken naar de pauzes tussen de hartslagen in rust. Deze zeggen namelijk veel over jouw vermogen tot herstel. Stel, de pauzes tussen jouw hartslagen door zijn vandaag wat onregelmatiger dan normaal. Dan kunnen we besluiten het wat rustiger aan te doen en bouwen we het schema rustiger op. De praktijk leert dat we op deze manier goede en slechte dagen van elkaar kunnen onderscheiden. Samen werken we stapsgewijs aan het doel.

 

 

 

 

 

 

 

Doel

Het doel is dat het aantal klachtenvrije dagen toeneemt, en met name de vermoeidheid afneemt. Daar willen wij samen met jou naar toe werken. Nieuwsgierig hoe wij samen die balans kunnen bereiken? Laat hieronder je contactgegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

* = Verplicht