Voetbalvereniging UVV 40

Als lid van UVV’40 kunt u terecht bij Doornbos Fysio Groep. Wij houden iedere maandag van 08:00 tot 10:00 uur sportspreekuur op onze locatie aan de Abdijstraat 26.

U kunt op deze tijd terecht zonder afspraak. Bent u wel in de gelegenheid van te voren even contact op te nemen, dan graag. Hierdoor kunnen wij u, afhankelijk van uw klacht, direct bij de juiste sportfysiotherapeut plaatsen. Voor een afspraak met onze sportfysiotherapeuten kunt u te allen tijde bellen naar 076-5720057. Ditzelfde geldt voor een afspraak bij een fysiotherapeut met een andere specialisatie. 

Wij zijn als praktijk onder andere gespecialiseerd in het behandelen van sportblesssures, en hebben veel ervaring met (top)sport. We hebben dan ook een directe lijn met het Amphia ziekenhuis, kliniek Medinova en meerdere medische en para-medische instellingen.

Binnen onze praktijk kunnen wij u meerdere specialisaties bieden om uw revalidatie zo snel en effectief mogelijk te laten verlopen, denk hierbij o.a. aan: Dry needling, echografie, Contrex® en deTMG100.

Ook kunnen wij u de mogelijkheid bieden om meerdere keren per dag langs te komen, dit voor een zo snel mogelijke terugkeer op het voetbalveld.