Rugklachten

Ongeveer 80% van de volwassenen heeft regelmatig rugklachten, vaak in combinatie met uitstraling naar been en bil. In 70% van de gevallen heeft rugpijn geen specifieke oorzaak.  Factoren die dan een rol kunnen spelen zijn een slechte lichamelijke conditie, vaak en lang autorijden, een zittend beroep of stress. Als klachten langer dan drie maanden bestaan spreken we van chronische rugklachten. Vaak worden verschillende behandelingen geprobeerd, helaas vaak zonder blijvend resultaat. 

Bij Doornbos Fysio Groep in Breda kunt u rekenen op een persoonlijke en professionele aanpak.  Met de  geavanceerde David Spine Solution apparatuur en meetinstrumenten brengen we op wetenschappelijk bewezen manier de kracht en mobiliteit van uw rug in kaart. Door middel van trainingen op deze apparaten en specifieke oefentherapie wordt de belastbaarheid van de rug vergoot. 

Daarnaast bespreken we welke factoren een rol kunnen spelen bij het ontstaan en aanhouden van uw rugklachten. Samen stellen we een plan op met een duidelijke doelstelling om u zo snel mogelijk van uw klachten af te helpen, zelfs als deze al weken of zelfs maanden aanwezig zijn. 

Klachtenvrij en wilt u voorkomen dat uw rugklachten terugkomen? Dan bent u bij Doornbos Gym aan het juiste adres. Onder begeleiding van ervaren trainers kunt u hier zo trainen dat uw klachten wegblijven en er geen nieuwe klachten ontstaan. 

Uw rugklachten in Breda behandelen?

Laat u niet meer beperken door uw rugklachten en maak nu een afspraak bij Doornbos Fysio in Breda. Onze deskundige fysiotherapeuten verhelpen uw klachten op een professionele en persoonlijke manier. U kunt ons bellen op 076 - 57 200 57 of het contactformulier invullen.

Zelf alvast de eerste stappen zetten tot het verlichten van uw rugklachten? Begin dan met deze oefeningen!

* = Verplicht