Elleboogklachten

Elleboogklachten kunnen plotseling ontstaan, door bijvoorbeeld een trauma, of zich geleidelijk ontwikkelen. Soms ontstaan de klachten door structurele overbelasting. Vooral het langdurig herhalen van bewegingen kan irritatie en ontstekingen in de elleboog veroorzaken. Elleboogklachten kunnen ook in combinatie met schouder of nekvoorkomen. 

Elleboogklachten kunnen erg pijnlijk zijn en u beperken in uw dagelijks functioneren, bijvoorbeeld tijdens het sporten of met het optillen van een kopje koffie. De ervaren fysiotherapeuten van het Nek- en Schoudercentrum van Doornbos Fysio Groep zijn gespecialiseerd in het behandelen van elleboogklachten. Met diverse behandelmethoden kunt u hier geholpen worden om uw klachten te verhelpen of te verlichten. Daarnaast kunnen wij u leren hoe u de klachten in het vervolg kunt voorkomen.

Uw elleboogklachten in Breda behandelen?

De deskundige fysiotherapeuten van Doornbos Fysio Groep helpen u graag bij de behandeling van uw elleboogklachten zodat u weer volop kunt bewegen. Heeft u vragen over de behandeling of wilt u direct een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact op via 076 572 00 57 of vul het contactformulier in.

 

* = Verplicht