Vacature ondernemende Fysiotherapeut

Ben jij een ondernemende therapeut op zoek naar uitdaging?

Wil jij je niet alleen blijven ontwikkelen in je vak, maar ook samen met een hecht team onze praktijkorganisatie naar een hoger plan tillen? Ben je niet bang voor verandering en communiceer je goed en graag? Dan ben jij wellicht onze nieuwe collega.

Wie ben jij

Je hebt een voorkeur voor een actieve aanpak waarmee je in staat bent met name Rug en Onderste Extremiteit cliënten goed te begeleiden. Je werkt nauw samen met je collega’s en communiceert uitstekend. Je bent ondernemend en creëert je eigen werk. Je voelt je als een vis in het water in de relaties met artsen, ziekenhuizen, andere zorginstanties en sportclubs en zorgt dat die aan betekenis toenemen door jouw bijdrage.

Wat we bieden

Doornbos Fysio Groep is per opzoek naar een collega fysiotherapeut die ongeveer 36 uur per week ons team komt versterken. We bieden een flexibele werkomgeving die erop gericht is om jou in je talent te laten groeien. We faciliteren om je persoonlijke en organisatie doelstellingen te behalen. Wij vinden het vooral belangrijk dat jij plezier hebt in je werk, omdat je dan vanuit je kracht handelt.

Doornbos Fysio Groep

Doornbos Fysio Groep is een organisatie met 22 fysiotherapeuten en vier praktijklocaties in Breda en omgeving. We bieden totale beweegzorg aan een groot aantal cliënten met als doel ze zo gezond en fit mogelijk te laten zijn en blijven.

Doornbos Fysio Groep is een innovatieve zorgverlener. Uitgangspunt is de waarde die elke therapeut toevoegt. Onze medewerkers hebben veel vrijheid om hun eigen werk vorm te geven maar we vragen ook veel van ze. Persoonlijke aandacht, resultaatgerichtheid, denken in mogelijkheden en volharding zijn de kernwoorden die bij onze medewerkers passen.

Meer weten?

Mail je motivatie en CV voor 1 november naar info@doornbosfysio.nl en je krijgt snel bericht.