Schouderklachten

Schouderklachten kunnen plotseling ontstaan, door bijvoorbeeld een trauma, of zich geleidelijk ontwikkelen. Soms ontstaan de klachten door structurele overbelasting. Vooral het langdurig herhalen van bewegingen kan irritatie en ontstekingen in de schouder veroorzaken. Schouderklachten kunnen ook in combinatie met nekklachten voorkomen. 

Schouderklachten kunnen erg pijnlijk zijn en u beperken in uw dagelijks functioneren. De ervaren fysiotherapeuten van het Nek- en Schoudercentrum van Doornbos Fysio Groep zijn gespecialiseerd in het behandelen van aanhoudende schouderklachten. Met diverse behandelmethoden kunt u hier geholpen worden om uw klachten te verhelpen of te verlichten. Daarnaast kunnen wij u leren hoe u de klachten in het vervolg kunt voorkomen. 

Het is ook mogelijk om van de schouder een echo te maken om te kijken hoe de schouder er van binnen uitziet, zodat er nog gerichter behandeld kan worden!

Uw schouderklachten in Breda behandelen?

Wilt u direct een afspraak maken bij het Nek- en Schoudercentrum van Doornbos Fysio Groep? Neem telefonisch contact op via 076 5720057 of stuur een mail naar info@nekschouderfysio.nl. Onze deskundige fysiotherapeuten stellen graag een persoonlijk behandelplan voor u op om uw specifieke schouderklachten te verhelpen.

Tip: maak een goede start aan de behandeling van uw schouderklachten door speciale oefeningen voor de schouder thuis alvast thuis te proberen.

 

 
* = Verplicht