Nekklachten

Ongeveer één op de vijf mensen krijgt in zijn of haar leven last van de nek. Ongeveer de helft van deze mensen herstelt volledig binnen 6 weken. Helaas hebben mensen met nekklachten een hogere kans dat het weer terugkomt dan bij bijvoorbeeld rugklachten (50% kan op een nieuwe periode van nekpijn). Nekklachten kunnen heel vervelend zijn en u beperken in uw dagelijks leven. Nekklachten kunnen verband houden met bijvoorbeeld hoofdpijn, duizeligheid en schouderklachten. Soms kan uw (werk)houding invloed hebben op de klachten.

De afgelopen jaren neemt het aantal mensen met nekklachten toe. Om die reden hebben wij een expertise centrum opgericht, het Nek- en Schoudercentrum aan het Brabantplein in Breda. Door ons te specialiseren, hebben we meer kennis, materiaal en diagnostische vaardigheden in huis om u zo snel mogelijk van uw nekklachten af te helpen en te zorgen dat deze niet snel weer terugkomen! De fysiotherapeuten op deze locatie zijn dan ook stuk voor stuk gespecialiseerd in de behandeling van nek- en schouderklachten.
 

Uw nekklachten in Breda behandelen?

Het Nek- en Schoudercentrum van Doornbos Fysio Groep is te vinden aan het Brabantplein in Breda. Bel voor een afspraak naar 076-5720057 of vul het contactformulier in.

Wilt u zelf al iets aan uw nekklachten doen? Deze oefeningen kunnen misschien helpen!

 

* = Verplicht