V.V. Baronie

Doornbos Fysio Groep verzorgt de medische begeleiding van de selectie en van alle spelers van VV Baronie.

De begeleiding van het eerste team wordt gedaan door Martijn Lips, hij zal aanwezig zijn op;

  • Dinsdag van 18:30 tot 19:30 uur (alleen voor 1e team)
  • Donderdag van 17:30 tot 18:30 uur
  • Plus de (oefen)wedstrijden op de zondagen. 

Onze sportfysiotherapeuten houden iedere maandag van 08:00 tot 10:00 uur sportspreekuur op onze locatie aan de Abdijstraat 26. U kunt op deze tijd terecht zonder afspraak. Bent u in de gelegenheid van te voren even contact op te nemen, dan graag. Hierdoor kunnen wij u afhankelijk van uw klacht direct bij de juiste sportfysiotherapeut indelen.

Voor een afspraak met onze collega Martijn Lips  kunt u te allen tijde bellen naar 076-5720057. Ditzelfde geldt voor een afspraak bij een andere sportfysiotherapeut.

Bij spoed kunt u Martijn ook mobiel bellen op 06-10852762.

Wij zijn als praktijk onder andere gespecialiseerd in het behandelen van sportblessures en hebben veel ervaring met (top)sport. We hebben dan ook een directe lijn met het Amphia ziekenhuis, kliniek Medinova en meerdere medische en para-medische instellingen.

Binnen onze praktijk kunnen wij u meerdere specialisaties bieden om uw revalidatie zo snel en effectief mogelijk te laten verlopen, denk hierbij o.a. aan: Dry needling, echografie, Contrex® en deTMG100.

Ook beschikken wij als enige praktijk in de regio over een eigen kunstgrasveld, dit om u ook sportspecifiek zo effectief mogelijk te kunnen behandelen.

Wij kunnen u de mogelijkheid bieden om meerdere keren per dag langs te komen, dit voor een zo snel mogelijke terugkeer op het sportveld.