RKVV DIA

Doornbos Fysio Groep verzorgt de medische begeleiding van alle spelers van RKVV Dia.

Als lid van RKVV Dia kun je dan ook terecht bij Doornbos Fysio Groep. Onze sportfysiotherapeuten houden iedere maandag van 08:00 tot 10:00 uur sportspreekuur op onze locatie aan de Abdijstraat 26 te Breda. Op deze tijd kun je terecht zonder afspraak. Ben je echter in de gelegenheid om van te voren even contact op te nemen, dan graag. Wij kunnen jullie hierdoor namelijk, afhankelijk van je klacht, direct bij de juiste sportfysiotherapeut plaatsen.

Voor een afspraak met onze sportfysiotherapeuten buiten het maandagochtend spreekuur kun je ook te allen tijde bellen naar 076-5720057. Ditzelfde geldt voor een afspraak bij een fysiotherapeut met een andere specialisatie. 

Heb je een blessure opgelopen? Rik van Waes en Martijn Lips zijn de fysiotherapeuten die verbonden zijn aan RKVV Dia. Je kunt een afspraak met ze maken via telefoonnummer 076-5720057. Er is ook een spreekuur op afspraak op jullie eigen club.

Dit spreekuur (op jullie eigen club) wordt gehouden op:

-dinsdag van 17.30 tot 18.30 uur

We willen je wel vragen om je voor het spreekuur aan te melden via onze website. Onderaan deze pagina kun je dit aanklikken. 

Wij zijn als praktijk onder andere gespecialiseerd in het behandelen van sportblessures en hebben veel ervaring met (top)sport. We hebben dan ook een directe lijn met het Amphia ziekenhuis, kliniek Medinova en meerdere medische en para-medische instellingen.

Binnen onze praktijk kunnen wij u meerdere specialisaties bieden om uw revalidatie zo snel en effectief mogelijk te laten verlopen, denk hierbij o.a. aan: Dry needling, echografie, Contrex® en deTMG100. Daarnaast beschikken wij over een eigen kunstgrasveld om sportspecifiek te kunnen trainen.

Ook kunnen wij u de mogelijkheid bieden om meerdere keren per dag langs te komen, dit voor een zo snel mogelijke terugkeer op het voetbalveld.