B.S.V. Boeimeer

Als lid van B.S.V. Boeimeer kunt u terecht bij Doornbos Fysio Groep. Onze sportfysiotherapeuten houden iedere maandag van 08:00 tot 10:00 uur sportspreekuur op onze locatie aan de Abdijstraat 26 te Breda. U kunt op deze tijd terecht zonder afspraak. Bent u in de gelegenheid om van te voren even contact op te nemen, dan graag. Hierdoor kunnen wij u, afhankelijk van uw klacht, direct bij de juiste sportfysiotherapeut plaatsen.

Voor een afspraak met onze sportfysiotherapeuten kunt u te allen tijde bellen naar 076-5720057. Ditzelfde geldt voor een afspraak bij een fysiotherapeut met een andere specialisatie. 

Wij zijn als praktijk onder andere gespecialiseerd in het behandelen van sportblessures en hebben veel ervaring met (top)sport. We hebben dan ook een directe lijn met het Amphia ziekenhuis, kliniek Medinova en meerdere medische en para-medische instellingen.

Binnen onze praktijk kunnen wij u meerdere specialisaties bieden om uw revalidatie zo snel en effectief mogelijk te laten verlopen, denk hierbij o.a. aan: Dry needling, echografie, Contrex® en deTMG100. Daarnaast beschikken wij over een eigen kunstgrasveld om sportspecifiek te kunnen trainen.

Ook kunnen wij u de mogelijkheid bieden om meerdere keren per dag langs te komen, dit voor een zo snel mogelijke terugkeer op het voetbalveld.