Boulderhal Bruut

Als lid van Boulderhal Bruut kunt u terecht bij Doornbos Fysio Groep. Onze sportfysiotherapeuten houden iedere maandag van 08:00 tot 10:00 uur sportspreekuur op onze locatie aan de Abdijstraat 26. U kunt op deze tijd terecht zonder afspraak. Bent u wel in de gelegenheid van te voren even contact op te nemen, dan graag. Hierdoor kunnen wij u, afhankelijk van uw klacht, direct bij de juiste sportfysiotherapeut plaatsen.

Eén keer in de twee weken op de maandagavond tussen 18.30 en 20.00 uur wordt er door Willem Paul Wiertz een  inloopspreekuur fysiotherapie verzorgd op de Bruut locatie aan het Spinveld 66. Dit spreekuur is voor alle leden van Bruut toegankelijk.

Voor een afspraak met onze sportfysiotherapeuten kunt u te allen tijde bellen naar 076-5720057. Ditzelfde geldt voor een afspraak bij een fysiotherapeut met een andere specialisatie. 


Wij zijn als praktijk onder andere gespecialiseerd in het behandelen van sportblesssures en hebben veel ervaring met het behandelen van (top)sporters. We hebben dan ook een directe lijn met het Amphia ziekenhuis, kliniek Medinova en meerdere medische en para-medische instellingen.


Binnen onze praktijk kunnen wij u meerdere specialisaties bieden om uw revalidatie zo snel en effectief mogelijk te laten verlopen, denk hierbij o.a. aan: Dry needling, echografie, Contrex® en deTMG100.
Ook kunnen wij u de mogelijkheid bieden om meerdere keren per dag langs te komen, dit voor een zo snel mogelijke terugkeer op de Boulderwand.