Barons Breda

Als lid van Barons Breda kunt u terecht bij Doornbos Fysio Groep. Onze sportfysiotherapeuten houden iedere maandag van 08:00 tot 10:00 uur sportspreekuur op onze locatie aan de Abdijstraat 26. U kunt op deze tijd terecht zonder afspraak. Bent u wel in de gelegenheid van te voren even contact op te nemen, dan graag. Hierdoor kunnen wij u, afhankelijk van uw klacht, direct bij de juiste sportfysiotherapeut te plaatsen.

Onze collega Rik van Waes is al 15 jaar betrokken bij de basketbal vereniging van Breda. Op dit moment als speler van heren 1 en als behandelend fysiotherapeut van verschillende basketballers. Bent u lid bij de Barons en heb je een blessure neem dan gerust contact op met Rik. Dit kan elke donderdag avond en zaterdag overdag in sporthal De Doelen. U kunt uiteraard ook telefonisch contact opnemen. Bel 076 572 00 57 en vraag naar Rik. 

Wij zijn als praktijk onder andere gespecialseerd in het behandelen van sportblesssures en hebben veel ervaring met (top)sport. We hebben dan ook een directe lijn met het Amphia ziekenhuis, kliniek Medinova en meerdere medische en para-medische instellingen.

Binnen onze praktijk kunnen wij u meerdere specialisaties bieden om uw revalidatie zo snel en effectief mogelijk te laten verlopen, denk hierbij o.a. aan: Dry needling, echografie, Contrex®, Spartanova en deTMG100.