A.V. Sprint

Als lid van A.V. Sprint kunt u direct terecht bij Doornbos Fysio Groep. Onze sportfysiotherapeuten houden iedere maandag van 08:00 tot 10:00 uur sportspreekuur op onze locatie aan de Abdijstraat 26. U kunt op deze tijd terecht zonder afspraak. Bent u in de mogelijkheid van te voren even contact op te nemen, dan graag. Wij kunnen u hierdoor, afhankelijk van uw klacht, direct bij de juiste sportfysiotherapeut indelen.


Doornbos Fysio maakt deel uit van de medische commissie bij A.V. Sprint, ook participeren wij in een inloopspreekuur exclusief voor de leden. Dit vindt plaats op dinsdagavond van 20:00 tot 22:00 uur en wordt verzorgd door onze collega Johan de Koning.


Voor een afspraak met onze sportfysiotherapeuten kunt u te allen tijde bellen naar 076-5720057. Ditzelfde geldt voor een afspraak bij een fysiotherapeut met een andere specialisatie. 


Wij zijn als praktijk onder andere gespecialiseerd in het behandelen van sportblesssures en hebben veel ervaring met het behandelen van (top)sporters. We hebben dan ook een directe lijn met het Amphia ziekenhuis, kliniek Medinova en meerdere medische en para-medische instellingen.


Binnen onze praktijk kunnen wij u meerdere specialisaties bieden om uw revalidatie zo snel en effectief mogelijk te laten verlopen, denk hierbij o.a. aan: Dry needling, echografie, Contrex® en deTMG100.
Ook kunnen wij u de mogelijkheid bieden om meerdere keren per dag langs te komen, dit voor een zo snel mogelijke terugkeer op de atletiekbaan.

Intake sportspreekuur formulier

U kunt maximaal 24 uur voor sportspreekuur een afspraak maken via onderstaand formulier. Toch een blessure opgelopen? Neem dan z.s.m. telefonische contact op via 076 - 572 00 57.