Vacatures DoornbosGYM

Vacature: Trainer DoornbosGYM

Wij zijn op zoek naar uitbereiding van ons team!

Wat zoeken wij:
Een energieke en enthousiaste instructeur, die het leuk vindt om mensen te helpen bij het behalen van hun medische en sportieve doelstellingen! Je hebt een representatieve uitstraling en verantwoordelijkheidsgevoel. Ook durf je makkelijk mensen aan te spreken en ervoor te zorgen dat ze zich welkom voelen. Verder kun je goed in teamverband werken. Loyaliteit staat bij ons hoog in het vaandel en natuurlijk heb je affiniteit met sport. Tenslotte ben je flexibel en altijd bereid om in te vallen gedurende onze openingstijden. Bij voorkeur beschik je over een Fitvak A, CIOS of ALO-diploma of ben je fysiotherapeut i.o.

Wij bieden:
Een leuke en uitdagende baan waarin je zelfstandig kunt werken in een dynamische, collegiale en voornamelijk leerzame omgeving. Bij ons ligt de nadruk op de professionele begeleiding van de klant, daarom werken wij met een korte lijn naar onze fysiotherapeuten.

Solliciteren:
Indien je in aanmerking wilt komen voor deze functie, dan nodigen wij je van harte uit te solliciteren. Stuur je sollicitatiebrief met CV naar Doornbos gym B.V., t.a.v. Max van Kempen, Abdijstraat 26, 4816JL Breda of per e-mail: Info@doornbosgym.nl. Voor vragen over de functie kun je ook contact opnemen via de mail.