Vacature Trainer Doornbos Gym

Wij zijn op zoek naar uitbereiding van ons team!

Wat zoeken wij

Een energieke en enthousiaste instructeur die het leuk vindt om mensen te helpen bij het behalen van hun medische en sportieve doelstellingen! Je hebt een representatieve uitstraling en verantwoordelijkheidsgevoel. Ook durf je gemakkelijk mensen aan te spreken en ervoor te zorgen dat ze zich welkom voelen. Verder kun je goed in teamverband werken. Loyaliteit staat bij ons hoog in het vaandel en natuurlijk heb je affiniteit met sport. Tenslotte ben je flexibel en altijd bereid om in te vallen gedurende onze openingstijden. Bij voorkeur beschik je over een Fitvak A-, CIOS- of ALO-diploma of ben je fysiotherapeut i.o.

Wij bieden

Een leuke en uitdagende baan waarin je zelfstandig kunt werken in een dynamische, collegiale en voornamelijk leerzame omgeving. Bij ons ligt de nadruk op de professionele begeleiding van de klant. Daarom werken wij met een korte lijn naar onze fysiotherapeuten.

Solliciteren

Als je in aanmerking wilt komen voor deze functie, nodigen wij je van harte uit te solliciteren. Mail je sollicitatiebrief met CV naar Doornbos Gym B.V., t.a.v. Max van Kempen, op info@doornbosgym.nl. Of stuur je brief per post naar Abdijstraat 26, 4816 JL Breda. Bel voor vragen over de functie met 076 - 57 200 57 en vraag naar Max.