Vacature Kinderfysiotherapeut

Ben jij een kindertherapeut op zoek naar uitdaging?

Wil jij je niet alleen blijven ontwikkelen in je vak, maar ook samen met een hecht team onze praktijkorganisatie naar een hoger plan tillen? Hou je van multidisciplinair samenwerken? Dan ben jij wellicht onze nieuwe collega!

Wie ben jij

Je bent een kinderfysiotherapeut en hebt een voorkeur voor een actieve aanpak waarmee je in staat bent kinderen goed te begeleiden. Je werkt graag nauw samen met je collega’s en communiceert uitstekend. Je bent ondernemend en creëert je eigen werk. Je voelt je als een vis in het water in de relaties met ouders, begeleiders, leerkrachten, artsen, ziekenhuizen en andere zorginstanties. Je bent bereid om op verschillende locaties je werkt uit te voeren. Ervaring met behandeling in Sensorische Integratie is een pre.

Wat we bieden

Doornbos Fysio Groep is per direct opzoek naar een collega kinderfysiotherapeut die ongeveer 20 uur per week ons team komt versterken, met mogelijkheid tot uitbreiding van de uren. Je werkt in een kinderteam met meerdere collega’s kinderfysiotherapie. We bieden een flexibele werkomgeving die erop gericht is om jou in je talent te laten groeien. We faciliteren om je persoonlijke en organisatie doelstellingen te behalen. Wij vinden het vooral belangrijk dat jij plezier hebt in je werk, omdat je dan vanuit je kracht handelt.

Doornbos Fysio Groep

Doornbos Fysio Groep is een organisatie met 22 fysiotherapeuten en vier praktijklocaties in Breda en omgeving. We bieden totale beweegzorg aan een groot aantal cliënten met als doel ze zo gezond en fit mogelijk te laten zijn en blijven.

Doornbos Fysio Groep is een innovatieve zorgverlener. Uitgangspunt is de waarde die elke therapeut toevoegt. Onze medewerkers hebben veel vrijheid om hun eigen werk vorm te geven. Persoonlijke aandacht, resultaatgerichtheid, denken in mogelijkheden en volharding zijn de kernwoorden die bij onze medewerkers passen.

Meer weten? Mail je motivatie en CV voor 22 januari naar info@doornbosfysio.nl en je krijgt snel bericht.