Max van Kempen

Coördinator Doornbos Gym

Datum indiensttreding

  • januari 2017 

Opleiding

  • NCOI Fysiotherapie i.o.
  • Integrale Veiligheidskunde HBO (diploma)
  • Trainer bij Anytime Fitness

Aandachtsgebieden

  • Sport

Max Persoonlijk

In 2016 heb ik mijn HBO opleiding Veiligheidskundige aan Avans Hogeschool te Breda afgerond. Tijdens mijn studie kwam ik erachter dat ik liever fysiotherapie had gestudeerd.

In januari 2017 ben ik dan ook meteen gestart met mijn deeltijdstudie Fysiotherapie. Het is namelijk mooi om bij mensen te helpen bij hun herstel en daarnaast vind ik het belangrijk om bij te dragen aan een de overdracht van kennis ten aanzien van een gezondere levensstijl. Inmiddels ben ik alweer over de helft met deze opleiding.

Ervaring opdoen is in deze opleiding erg belangrijk en ik ben dan ook erg blij dat ik bij Doornbos Fysio Groep werkzaam mag zijn. Bij Doornbos ben ik als fysiotherapeut i.o. werkzaam als coordinator van Doornbos Gym. Bij Anytime Fitness ben ik werkzaam als personal trainer/fitnessinstructeur .

Bent u geïnteresseerd in het trainen onder hoogwaardige begeleiding, neem dan contact op met mij of met ons Doornbos Gym Team. (U kunt ook meer informatie over Doornbos Gym vinden op onze website onder het kopje ‘Beweeggroep, DoornbosGym en Aquatherapie’).

Ik hoop ook ú binnenkort te mogen ontvangen in onze vestiging op de Abdijstraat!

Maak direct een afspraak http://doornbosfysio.nl/contact