Fysiotherapie

Bij Doornbos Fysio Groep bent u aan het juiste adres voor professionele fysiotherapie in Breda. Ons deskundige team van fysiotherapeuten werkt altijd met een persoonlijk behandelplan, waardoor we u precies de zorg kunnen bieden die u nodig hebt.

Om dit behandelplan te kunnen verwezenlijken, starten we altijd met een intake-gesprek op één van onze vestigingen. Tijdens dit gesprek kiezen we samen met u voor de beste fysiotherapiebehandeling. Gaandeweg zullen we tevens de vervolgstappen bespreken om de klachten in de toekomst te voorkomen. Hiermee bieden wij de meest complete en persoonlijke fysiotherapie in Breda, waarmee uw pijnklachten doelkrachtig worden behandeld.

Voorbeelden van klachten:

 • Rug: Acute- (spit, geblokkeerde rug), chronische-, specifieke (Hernia, Artrose, Bechterew) rugklachten en rugklachten zonder een specifieke oorzaak. Vaak neemt de David meetapparatuur een prominente plaats in het behandeltraject. Deze apparatuur is specifiek ontworpen voor het testen, trainen en revalideren van de hele wervelkolom.
   
 • Nek: Acute- en chronische nekklachten. Vaak wordt in het behandeltraject gebruik gemaakt van David- en de Zebris® meetapparatuur. De Zebris® apparatuur meet de bewegingsuitslagen van de nek met grote precisie.
   
 • Schouder: Schouderontstekingen, “frozen shoulder”, inpingmentproblematiek, instabiliteit en alle andere schouderklachten. Met behulp van meetapparatuur zoals de Contrex® kan onder meer de kracht en de mobiliteit van de schouder getest worden.
   
 • Arm: CANS-/RSI klachten en allerhande sportletsels zoals een tennis- en golfelleboog. Metingen met bijvoorbeeld de Contrex®apparatuur kunnen onderdeel van het behandeltraject zijn en worden regelmatig gecombineerd met sportfysiotherapie.
   
 • Knie: Alle (sport)letsels. Ook voor revalidatie na onder andere kruisbandreconstructies, meniscusoperaties, artroseklachten en knieprotheses. Door het inzetten van meet- en trainapparatuur die van tevoren ingesteld wordt op een constante snelheid, revalideert u tot op hoog niveau. Ook diverse topsporters revalideerden bij ons.
   
 • Heup: Revalidatie na heupprotheses vanaf dag één na de operatie en sportblessures. De Contrex® - apparatuur kan de beweeglijkheid van de heup direct verbeteren. In de CPM stand (continues passive motion) kan dit apparaat uw heup onbelast doorbewegen.


Deze veel voorkomende klachten kunnen u enorm beperken in uw dagelijks leven. Stel een intakegesprek met een specialist daarom niet uit en laat u informeren over de behandelmogelijkheden.


Fysiotherapie in Breda

Heeft u klachten waarvoor fysiotherapie de oplossing kan zijn? Neem dan contact op met Doornbos Fysio Groep. We plannen graag een vrijblijvend intake-gesprek met u in om de klachten te analyseren en een persoonlijk behandelplan op te stellen. Wij werken vanuit diverse locaties. Hierdoor kunt u altijd in de buurt terecht voor fysiotherapie in Breda. Stel het maken van een afspraak dus niet langer uit en neem contact met ons op.