Speciaal vitaliteitsprogramma voor jou!

Wij van Doornbos hebben speciaal voor jou een vitaliteitsprogramma ontwikkeld om aan jouw gezondheid te werken.

Er zijn maar een beperkt aantal plekken beschikbaar, dus claim snel hier jouw plek!

Het vitaliteitsprogramma bestaat uit de volgende onderdelen en hierbij maken we gebruik van de EGYM.

 • Begin en eindtesten
 • 2x per week sporten
 • Persoonlijk trainingsprogramma
 • Begeleiding van zorgprofessionals
 • Sporten in kleine groepen
 • Gegarandeerd resultaat

Hoe werkt EGYM?

Het EGYM trainingsconcept bestaat uit een opstelling van 8 volautomatische en ‘connected’ krachttoestellen. Ieder apparaat richt zich op een andere spiergroep. Na een uitgebreide intake waarin wij jouw doelen in kaart brengen, worden eenmalig alle toestellen voor je ingesteld door een van onze professionele trainers. Alle persoonlijke gegevens, zoals uw lengte, gewicht, trainingsgewicht en zitpositie worden automatisch bewaard op het persoonlijke polsbandje.

Het trainingsgewicht van de apparaten wordt automatisch ingesteld aan de hand van een krachtmeting. Elke deelnemer traint tegelijkertijd en wisselt vervolgens op hetzelfde moment van toestel. Je hoeft dus nooit te wachten én voert binnen 30 minuten een complete workout uit! Jouw trainingsresultaten worden automatisch opgeslagen op jouw polsbandje en kunnen worden bekeken in de EGYM app. Aan de hand van de app kunt je je krachttoename en spierbalans volgen en zie je de biologische leeftijd van je spieren. Als je sterker wordt, past de E-Gym automatisch de weerstand aan. Zo train je doeltreffend, nooit meer te licht of te zwaar en haal je het maximale uit de training. Trainen op EGYM is vooral effectiever, sneller, leuker, makkelijk en werkt heel motiverend.

Of je nu wil revalideren (na een blessure), jouw sportprestaties wilt verbeteren of een beginnende sporter bent, met het EGYM trainingsprogramma haal je het maximale uit jouw training. Daarnaast train je bij Doornbos Gym altijd onder de begeleiding van onze professionele trainers die klaar staan voor advies en begeleiding!

Voordelen van EGYM voor jou

 • Veilig, effectief & comfortabel trainen onder begeleiding van onze professionele trainers
 • Leuk, makkelijk & motiverend
 • Fit en vitaal worden: 2x per week 30 minuten
 • Individuele trainingsprogramma’s gebaseerd op je persoonlijke doel
 • Altijd inzicht in je trainingsresultaten via de EGYM app op uw smartphone

Vraag nu jouw gratis proefles aan

Meer weten?

Doornbos Gym is te vinden op de hoofdlocatie van Doornbos Fysio Groep aan de Abdijstraat 26 in Breda. Wil je meer weten over de EGYM en wat dit voor jou kan betekenen? Neem dan direct contact met ons op via 076-5720057 of vul onderstaand contactformulier in.

Functionele training

De EGYM wordt gecombineerd met een aansluitende functionele training waarin er in een groepje van max. 4 personen getraind wordt onder begeleiding van een professional. In de functionele training wordt de vertaalslag gemaakt naar uw alledaagse leven.

* = Verplicht
sancmscopy2471_jarka met vrouw leg press.JPG
sancmscopy9927_jarka met man david.JPG